Onze Gamemodes

Reallife
Spelers online

Onze reallife gamemode is gebaseerd op het enorm bekende MineTopia van DusDavidGames. Echter hebben wij er een schepje bovenop gedaan, en hebben wij meer functies te bieden. Op onze reallife gamemode speel jij het echte leven na. Je kunt solliciteren bij een bedrijf of bij de overheid, en er zijn tal van mogelijkheden binnen de gamemode om te groeien. Dus ben jij benieuwd? Join dan vandaag nog, en wie weet ben jij straks een minister of de meest grote crimineel!

SkyBlock
Spelers online

SkyBlock, wie kent het niet. Je begint met een simpel eiland, en bouwt uit naar een reuzachtige XP farm, en je wordt de grootste van allemaal. Maar wij maken het nog specialer. Bij ons heb je keuze uit 7+ verschillende eilanden die je met de tijd kunt upgraden. Upgrade je eiland en maak hem nog groter. Upgrade je generators, en maak ze nog sneller en waardevoller. Met een simpele vote krijg je meer XP, en hoelanger je online bent, hoe meer beloningen je krijgt. Check het op onze Skyblock!

Survival
Spelers online

Ouderwetse Vanilla survival. Waar vind je dat nog, zonder allerlei poes-pas erbij? Nou, bij SpixoMC! Kom lekker met je vrienden survivalen op onze Vanilla survival, zonder overbodige extras met vote rewards en een shop. Bij ons survival je lekker op 1.14.2. Elkaar vermoorden mag en kan niet, en dat maakt het een echte ouderwetse survival server. Kom lekker met je vrienden langs, bouw hele dorpen, en wordt vrienden met andere mensen. Check het uit op onze survival!

Creative Plots
Spelers online

Het spreekt voor zichzelf. Bouw erop los op onze Creative Plots waar je zelfs zonder rank gebruik kunt maken van WorldEdit. Op onze krachtige Creative Plots server kan jouw fantasie werkelijkheid worden. En wie weet spot een bouwer jouw kunstwerken wel, en ben jij straks trots stafflid van SpixoMC!

Coming Soon
Spelers online

Wat wordt onze vierde gamemode? Wij houden het nog even geheim, maar we kunnen wel zeggen dat het een fantastische gamemode wordt waar jouw groep vrienden moet worden met een andere groep. Of juist niet? Wil je vijanden? Of wordt jij de redder in nood van iedere groep? Binnenkort maken we de naam duidelijk. Ben jij al hyped?

GROTE OPENINGSKORTINGEN!